Dintre toate intervențiile asupra corpului, chirurgia feței poate aduce schimbările cele mai însemnate. În mare pentru că rezultatele pozitive pot fi observate de către noi și cei din jur imediat după operație. Iar efectul asupra stimei de sine va fi proporțional cu cât de bine te simți cu noua ta înfățișare.

Alege procedura care se potrivește ambițiilor tale și descoperă cât de departe poți ajunge prin propriile alegeri.

Chirurgia Pleoapelor (Blefaroplastie)

Chirurgia pleoapelor sau Blefaroplastia este procedura chirurgicală prin care se poate ameliora aspectul estetic al pleoapelor superioare și/sau inferioare. Poate avea un rol atât funcțional, cât și estetic, deoarece ajută la rejuvenarea aspectului ochilor.

Află mai multe

Chirurgia Nasului (Rinoplastie)

Chirurgia nasului sau Rinoplastia este procedura de chirurgie estetică prin care se poate ameliora aspectul estetic facial prin armonizarea proporțiilor nasului. Rinoplastia poate fi însoțită de procedura funcțională de septoplastie, care permite corectarea septului deviat și astfel îmbunătățește respirația pacientului.

Află mai multe

Chirurgia Bărbiei (Genioplastia)

Chirurgia bărbiei sau Genioplastia este procedura de chirurgie estetică ce permite remodelarea bărbiei fie prin augmentare cu implant in cazul retrognatismului mandibular, fie prin reducția proiecției la nivelul structurii osoase aplicabile în cazul prognatismului mandibular.

Armonizarea proporțiilor structurilor faciale la nivelul zonei inferioare a feței poate fi realizată în anumite cazuri și prin proceduri non-chirurgicale destinate corectării liniei mandibulare. Iar acest lucru poate duce la creșterea încrederii și stimei de sine a persoanei.

Află mai multe

Chirurgia Urechilor (Otoplastia)

Chirurgia urechilor sau Otoplastia poate îmbunătăți forma, poziția și proporția urechilor. Defectele structurii urechilor pot fi înnăscute și devin aparente odată cu creșterea și dezvoltarea. Procedura țintește să creeze un aspect natural și proporționat al urechilor comparativ cu restul feței. Corecția acestui dismorfism, oricât de minor, poate ameliora semnificativ încrederea persoanei și stima de sine. Prin otoplastie, urechile decolate sau dismorfice, care prin aspectul lor deranjează pacientul, pot fi corectate, iar intervenția este relevantă atât celor mici, cât și adulților.

Află mai multe

Lifting Sprâncene

Liftingul de sprâncene mai este cunoscut și ca liftingul frunții, iar scopul unei astfel de proceduri estetice este de a reduce ridurile de expresie la nivelul frunții și sprâncenelor, a ridurilor din regiunea glabelei, între sprâncene și de la nivelul porțiunii superioare a dorsumului nasului. Procedura este eficientă contra ridurilor orizontale, dar poate îmbunătăți și aspectul celor verticale. Cu vârsta, pielea devine mai laxă și apar modificări ale texturii structurilor profunde și a sistemului de suport. Acest lucru face ca sprâncenele să aibă o poziție ptozată (coborâtă), ajungând să acopere parțial pleoapa superioară. Aspectul ochilor devine îmbătrânit.  Liftingul ajută la repoziționarea sprâncenelor, pentru a conferi ochilor și privirii un aspect rejuvenat plăcut estetic.

Află mai multe

Lifting Facial

Odată cu înaintarea în vârstă, pielea își pierde din elasticitate și apar modificări ale structurii profunde. Pielea “se lasă” treptat, iar uneori ajungem să avem o înfățișare un pic mai îmbătrânită decât am fi vrut pentru vârsta noastră. Liftingul facial este procedura de chirurgie estetică ce permite ameliorarea semnelor îmbătranirii la nivelul feței.

Află mai multe

Lifting Cervical

Prin lifting cervical poți îmbunătăți semnele îmbătrânirii de la nivelul gâtului și a mandibulei. Odată cu trecerea timpului, pielea noastră își pierde din flexibilitate și se “lasă”. Liftingul cervical este o soluție pragmatică pentru un look rejuvenat, pe termen mediu și poate avea o contribuție însemnată asupra stimei noastre de sine. 

Află mai multe

Schimbarea care ți se potrivește

Schimbarea care ți se potrivește

Dă-mi un semn și putem discuta în detaliu despre aspirațiile tale.

Contactează-mă